Πες την ιστορία σου …στηv U2Play Media!

Πες την ιστορία σου …στηv U2Play Media!

Όλοι έχουμε μια ιστορία να πούμε, για όλα όσα έχουμε ζήσει και όσα έχουμε καταφέρει. Είναι η ιστορία της ζωής μας που θέλουμε να μοιραστούμε με τους φίλους μας, αλλά και με όλο τον κόσμο. Είναι τα επιτεύγματά μας, είναι τα βιώματά μας και τα μαθήματα που έχουμε πάρει. Είναι αυτό που θέλουμε να αφήσουμε παρακαταθήκη.

 

Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν διαμορφώσει την Ιστορία και άνθρωποι που έχουν ζήσει τη διαμόρφωσή της από κοντά και την έχουν επηρεάσει με τον τρόπο τους, βάζοντας ένα μικρό ή μεγάλο λιθαράκι στην εξέλιξη των πραγμάτων, σε τοπικό, εθνικό και παγκόσμιο μερικές φορές επίπεδο. Οι άνθρωποι αυτοί αποτελούν τη "ζωντανή"  Ιστορία και οι μαρτυρίες τους και οι γνώμες τους για τα ιστορικά γεγονότα και πρόσωπα είναι πολύτιμες.

 

Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν φτάσει στο απόγειο της επαγγελματικής και καλλιτεχνικής επιτυχίας, που έχουν αναγνωριστεί μέσα και έξω από τα όρια της χώρας και που η συσσωρευμένη εμπειρία και γνώση τους μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για όλους όσους ασχολούνται με το πεδίο τους.

 

Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ζήσει ζωές «κινηματογραφικές», με τις καλές και τις κακές τους στιγμές, με καταστάσεις που μοιάζουν βγαλμένες από μυθιστόρημα. Γυναίκες και άντρες που, ενώ δεν είναι γνωστοί και διάσημοι, εντούτοις οι αληθινές τους ιστορίες δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα σημαντικότερα σενάρια ταινιών.

 

Υπάρχουν απλά άνθρωποι που θέλουν να πουν την ιστορία της ζωής τους, ή να καταγράψουν πολύ συγκεκριμένες σκέψεις τους και την δική τους αλήθεια, για να διατηρηθούν στο πέρασμα του χρόνου. Άνθρωποι καθημερινοί, όπως εσύ και εγώ, που ζουν ανάμεσά μας.

 

Αν πιστεύεις ότι κάτι από τα παραπάνω περιγράφει εσένα και θες να μοιραστείς την ιστορία σου με όλο τον κόσμο, εμείς στην U2Play Media είμαστε εδώ για να την ακούσουμε και να την καταγράψουμε σε βίντεο, με ποιότητα παραγωγής, αρτιότητα και σεβασμό στο υλικό. Αν πιστεύεις ότι περιγράφει κάποιον που γνωρίζεις, δώσε του την ευκαιρία να πει όλα όσα θα ήθελε να ακουστούν και να κρατήσει ζωντανή τη μνήμη του παρελθόντος. Θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία στην καθεμία και τον καθένα να αποτυπώσει την ζωή και τις σκέψεις του σε μορφή βίντεο, όπως ακριβώς θα τις αποτύπωνε στο χαρτί, αλλά με περισσότερη αμεσότητα. Η χάρη, η δύναμη και η καθαρή αλήθεια του προφορικού λόγου και της εικόνας, συμπληρωμένου από την καταγραφή τεκμηρίων όπως φωτογραφίες, αδημοσίευτα μέχρι τώρα βίντεο και αντικείμενα από το προσωπικό αρχείο μιας γεμάτης ζωής, θα δημιουργήσει την πιο προσωπική καταγραφή!

 

Επικοινώνησε με την U2Play Media στο τηλέφωνο 210 3826903 ή στο email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Γιατί κάθε ιστορία αξίζει να καταγραφεί!