Οπτικοακουστικές Παραγωγές - Μοτέρ, 3, 2, 1! Πάμε!

Οπτικοακουστικές Παραγωγές - Μοτέρ, 3, 2, 1! Πάμε!

U2Play Media - Εταιρία οπτικοακουστικών παραγωγών στην Αθήνα, με εμπειρία στις τηλεοπτικές παραγωγές και κινηματογραφικές παραγωγές.

Υπάρχει μια μυθική σχεδόν διάσταση γύρω από τα τηλεοπτικά ή κινηματογραφικά γυρίσματα. Μια διάσταση γκλαμουριάς, με υπέρλαμπρους πρωταγωνιστές που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, αλλά έχουν και μερικές χαριτωμένες παραξενιές και με οραματιστές σκηνοθέτες που δημιουργούν πρωτοποριακή Τέχνη. Με σκηνικά και κοστούμια ακριβά και με ένα σωρό επαγγελματίες που συνεργάζονται όλοι αρμονικά για να αποδώσουν το καλύτερο αποτέλεσμα για την ψυχαγωγία του κοινού.

Η πραγματικότητα είναι ότι ένα γύρισμα είναι μια μαγική εμπειρία, αλλά είναι και μια δύσκολη και λεπτή υπόθεση. Είναι ένας συνδυασμός ανθρώπων και εξοπλισμού, ταλέντου και γνώσης, εμπειρίας και φρέσκιας ματιάς, εξαιρετικής προετοιμασίας και …λίγο τύχης. Όλοι αυτοί οι παράγοντες παίζουν ρόλο, ο καθένας μικρότερο ή μεγαλύτερο όχι μόνο στην επιτυχία του τελικού τηλεοπτικού ή κινηματογραφικού «προϊόντος», αλλά και στην ίδια την διαδικασία του γυρίσματος.

Πως τα ξέρουμε όλα αυτά; Μα φυσικά γιατί αυτή είναι η δουλειά μας και είναι μια δουλειά που την κάνουμε εδώ και δεκαετίες! Ταυτόχρονα φυσικά είναι και το πάθος μας και το έχουμε «ψάξει» από όλες τις μεριές! Είτε πρόκειται για βιντεοσκόπηση για συγκεκριμένο σκοπό, είτε για τα γυρίσματα μιας εκπομπής ή μιας ολόκληρης ταινίας που θα παιχτεί στους κινηματογράφους στην Ελλάδα και το εξωτερικό, το έχουμε ήδη κάνει και το ξέρουμε!

Έχουμε αντιμετωπίσει τις δυσκολίες του ζωντανού προγράμματος, κάνοντας την παραγωγή σε μερικές από τις μακροβιότερες εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση. Έχουμε μάθει να διαχειριζόμαστε απρόοπτες καταστάσεις και αναποδιές. Ξέρουμε τι μπορεί να πάει στραβά, τι μπορεί να μην πάει όπως το περιμένουμε και τι μπορεί να γίνει για να αλλάξει αυτό! Καταλαβαίνουμε την πιθανότητα να υπάρξει κάποιο πρόβλημα και κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες να το λύσουμε. Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου στην Ελλάδα, αντλώντας από την πολύχρονη εμπειρία τους αλλά και από την τεχνική τους κατάρτιση και φυσικά το ταλέντο τους!

Εμείς στην U2Play Media μπορούμε να σας εγγυηθούμε ένα πράγμα: Πως ό,τι κι αν συμβεί οποιαδήποτε στιγμή μέσα στο γύρισμα, «οι κάμερες θα συνεχίσουν να γράφουν»! Η δυσκολία θα εντοπιστεί και θα αντιμετωπιστεί άμεσα. Τελικά μάλλον, μπορούμε να σας εγγυηθούμε και ένα ακόμα: Πως θα έχουμε ήδη φροντίσει ώστε αυτό το κάτι να μην συμβεί εξαρχής. Είτε πρόκειται για μαγνητοσκόπηση προς επεξεργασία, είτε για ζωντανή μετάδοση, θα έχουμε φροντίσει να λύσουμε τεχνικά και άλλα προβλήματα γιατί πολύ απλά, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα που δεν έχουμε αντιμετωπίσει ήδη στο παρελθόν.

Η συνεργασία σας με την U2Play Media σας εξασφαλίζει πως, όταν ακουστεί το «Μοτέρ, 3… 2… 1! Πάμε!» όλα θα κυλήσουν ομαλά και το αποτέλεσμα θα είναι ποιοτικό και σύμφωνα με αυτό που είχατε οραματιστεί.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μιλήσουμε για αυτά που θέλετε να κάνετε, τους τρόπους που μπορεί να γίνουν σωστά, όλες τις παγίδες που μπορούν να εμφανιστούν και πως μπορούμε εμείς να βοηθήσουμε σε μια άψογη παραγωγή.

Είστε έτοιμοι να συνεργαστείτε με την U2Play Media;

Μοτέρ, 3… 2… 1! Πάμε!