Ο Γιάννης Γαλάτης αφηγείται τη ζωή του!

Ο Γιάννης Γαλάτης αφηγείται τη ζωή του!

Ο σχεδιαστής μόδας και ζωγράφος Γιάννης Γαλάτης, ο άνθρωπος που έχει αφήσει το στίγμα του στην Ελληνική και διεθνή μόδα, στη ζωγραφική και σε άλλες Τέχνες αλλά και στην παγκόσμια κοσμική ζωή, μας διηγείται τη ζωή του σε μια σειρά 13 επεισοδίων.

Η πολυτάραχη ζωή του Γιάννη Γαλάτη, η μεγάλη επιρροή του στη μόδα, η δουλειά του, οι καλλιτεχνικές του δημιουργίες, τα ταξίδια του, οι γνωριμίες του με τις πιο σημαντικές προσωπικότητες του 20ου αιώνα, τα πάρτι και μέσα σε όλα η αγαπημένη του Μύκονος, το Ασπρονήσι, η πατρίδα του και η έμπνευση του ζωντανεύουν σε μια μοναδική διήγηση από τον ίδιο!

Γνωρίστε το Γιάννη Γαλάτη όπως δεν τον ξέρατε. Μάθετε άγνωστες πτυχές της ζωής του, ακούστε ιστορίες και περιστατικά που δεν έχουν δει ποτέ το φως το δημοσιότητας. Μπείτε στο σπίτι του και αφήστε τον να σας ξεναγήσει στον προσωπικό του χώρο. Δείτε για πρώτη φορά άγνωστα ζωγραφικά έργα του, μεγάλης καλλιτεχνικής και συναισθηματικής αξίας. Ανακαλύψτε αντικείμενα και ενθύμια της ζωής και της πολύχρονης καριέρας του. Γίνετε μάρτυρες της ζωντανής ιστορίας της ελληνικής μόδας, όχι απλά σαν το κοινό μιας τηλεοπτικής εκπομπής αλλά σαν να είστε οι αγαπημένοι του φίλοι!

«Καλημέρα Ασπρονήσι». Η σειρά εκπομπών όπου ο Γιάννης Γαλάτης αφηγείται τη ζωή του! Δείτε τις όλες στον παρακάτω σύνδεσμο.

 

Ο Γιάννης Γαλάτης μας αφηγείται τη ζωή του!

 

Πες την Ιστορία σου 

Όλοι έχουμε μια ιστορία να πούμε, για όλα όσα έχουμε ζήσει και όσα έχουμε καταφέρει. Είναι η ιστορία της ζωής μας που θέλουμε να μοιραστούμε με τους φίλους μας, αλλά και με όλο τον κόσμο. Είναι τα επιτεύγματά μας, είναι τα βιώματά μας και τα μαθήματα που έχουμε πάρει. Είναι αυτό που θέλουμε να αφήσουμε παρακαταθήκη.

Αν πιστεύεις ότι έχεις ζήσει μια ζωή «κινηματογραφική» και θες να πεις την ιστορία σου σε όλο τον κόσμο, είμαστε εδώ για να την ακούσουμε και να την καταγράψουμε σε βίντεο, με ποιότητα παραγωγής, αρτιότητα και σεβασμό. Επικοινώνησε μαζί μας, γιατί κάθε ιστορία αξίζει να καταγραφεί!