Οπτικοακουστικές παραγωγές στην Ελλάδα το καλοκαίρι!

Οπτικοακουστικές παραγωγές στην Ελλάδα το καλοκαίρι!

U2Play Media - Εταιρία παραγωγής τηλεοπτικών εκπομπών στην Αθήνα, με εμπειρία στις τηλεοπτικές παραγωγές, στις κινηματογραφικές παραγωγές και στην παραγωγή κινηματογραφικών ταινιών.

Το Πάσχα έφυγε και μπήκε ο Μάιος. Το ελληνικό καλοκαίρι ξεκινάει και είναι πάντα η καλύτερη περίοδος για μια σειρά από δραστηριότητες εξωτερικού χώρου όπως …καλά καταλάβατε: εξωτερικά γυρίσματα!

Ο καιρός που είναι καλός, ο αέρας που δεν είναι πολύ ισχυρός (εκτός κι αν είσαι σε νησί του Αιγαίου!), το φως που κρατάει περισσότερο και το πρωί και το απόγευμα, όλα βοηθούν στη δημιουργία καλυτέρων συνθηκών για εξωτερικά γυρίσματα.
 
Φυσικά, υπάρχει ένα σημαντικό πρόβλημα: Η ζέστη! Η φυσική ζέστη του καλοκαιριού σε συνδυασμό με τη ζέστη από τα τεχνητά φώτα, δημιουργούν μερικές φορές μια δύσκολη ατμόσφαιρα για όλο το συνεργείο και τους συντελεστές. Η ζέστη ίσως επηρεάσει μερικές φορές και τον εξοπλισμό. Η πολυετής εμπειρία μας όμως έχει δείξει ότι υπάρχουν αποτελεσματικοί τρόποι να προχωρήσει μια παραγωγή και να ολοκληρωθεί και σε συνθήκες ζέστης. Γνωρίζουμε πως να προστατέψουμε τους ανθρώπους και τον εξοπλισμό μας από τα καιρικά φαινόμενα, είτε είναι ζέστη, είτε απότομες αλλαγές του καιρού.
 
Η U2Play Media είναι ενεργή όλο το χρόνο, κάνοντας γυρίσματα σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Αναλαμβάνουμε να βρούμε και να διαπραγματευτούμε τους όρους παραχώρησης κάθε χώρου που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στα γυρίσματα της οπτικοακουστικής σας παραγωγής. Μετά την παραχώρησή  του, αναλαμβάνουμε να προετοιμάσουμε το χώρο, να στήσουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και να μεταφέρουμε ό,τι σκηνικό ή βοηθητικό αντικείμενο (prop) χρειάζεται, όπως και το απαραίτητο συνεργείο και βοηθητικό προσωπικό. Αναλαμβάνουμε την τροφοδοσία και κάθε είδους απαραίτητη παροχή για τους ανθρώπους που βρίσκονται εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων, ενώ μετά το τέλος των γυρισμάτων θα ξεστήσουμε όλες τις προσθήκες και θα αφήσουμε το χώρο ακριβώς όπως μας παραδόθηκε.
 
Αυτό το καλοκαίρι θέλουμε να είμαστε δημιουργικοί! Θέλουμε να βρούμε τον τέλειο χώρο για τη δική σας οπτικοακουστική παραγωγή σε οποιαδήποτε μεριά της Ελλάδας. Θέλουμε να ενώσουμε το όραμά σας με τη δική μας τεχνική αρτιότητα και εμπειρία και να παράξουμε το τέλειο αποτέλεσμα!
 
Το καλοκαίρι ξεκίνησε! Τι περιμένετε; Μοτέρ, 3, 2, 1! Πάμε!