Οπτικοακουστικές Παραγωγές στην Ελλάδα: H επόμενη μέρα!

Οπτικοακουστικές Παραγωγές στην Ελλάδα: H επόμενη μέρα!

U2Play Media - Εταιρία τηλεοπτικών παραγωγών στην Αθήνα, για οπτικοακουστικές, κινηματογραφικές, τηλεοπτικές παραγωγές και για βιντεοσκόπηση

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλο το φάσμα των τηλεοπτικών και κινηματογραφικών παραγωγών, οποιασδήποτε θεματολογίας, μορφής και διάρκειας. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, εμείς μπορούμε να σας προσφέρουμε:

Scouting

Βασισμένοι σε αυτό που έχετε στο μυαλό σας και με τη δική μας γνώση, μπορούμε να βρούμε για εσάς τις ιδανικές τοποθεσίες μαγνητοσκόπησης, είτε για εξωτερικά, είτε για εσωτερικά γυρίσματα. Οι προτάσεις μας περιλαμβάνουν πάντα χώρους που έχουμε ήδη δουλέψει και γνωρίζουμε τις ιδιαιτερότητές τους αλλά και νέους χώρους και τοποθεσίες που ανακαλύπτουμε καθημερινά. Αναλαμβάνουμε όλες τις διατυπώσεις για άδειες κινηματογράφησης και τις διαπραγματεύσεις για χρήση του χώρου με τους κατόχους τους ή με κρατικούς φορείς, μετά από συνεννόηση μαζί σας.

Παραγωγή

Το πιο σημαντικό κομμάτι της δουλειάς μας, έχει να κάνει με την οργάνωση και εκτέλεση παραγωγής. «Κάτι που αγαπάς σταματά να είναι δουλειά και γίνεται χόμπι» λένε, αλλά αυτό δεν ισχύει για εμάς. Είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στο να φέρουμε εις πέρας με επαγγελματισμό κάθε παραγωγή που αναλαμβάνουμε, έστω κι αν απολαμβάνουμε τη διαδικασία λίγο περισσότερο! Μεριμνούμε από την αρχή ως το τέλος για τον προγραμματισμό και την οργάνωση όλων των λεπτομερειών, την κοστολόγηση επιμέρους αναγκών και συνολικά της παραγωγής, την προετοιμασία της πριν και κατά την ημέρα των γυρισμάτων και για όλες τις προπαρασκευαστικές ενέργειες που είναι απαραίτητες. Έχουμε την εμπειρία να πάμε από το Α στο Β στο Γ, με τον σωστό τρόπο.

Post Production

Αναλαμβάνουμε το μοντάζ και την τεχνική και ηχητική επεξεργασία, ώστε να φέρουμε το τελικό τηλεοπτικό ή κινηματογραφικό προϊόν σε εσάς, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Εκτός από τον άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό μας, έχουμε και το «μάτι» που οδηγεί στο ιδανικό αποτέλεσμα, όπως ακριβώς το έχετε φανταστεί ή μάλλον, ακόμα καλύτερο!

Άλλες υπηρεσίες

Η U2PLAY Media αναλαμβάνει το σύνολο μιας παραγωγής, από την αρχή ως το τέλος. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε υπεύθυνοι για την τεχνική υποστήριξη και τον εξοπλισμό, τις κάμερες, το φωτισμό και την ηχητική κάλυψη αλλά και για το έμπειρο συνεργείο που θα τα χειρίζεται κατά το γύρισμα. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε να βρούμε και να παρέχουμε κάθε μορφής εξοπλισμό που θα χρειαστεί και την ενοικίαση, μεταφορά, αποθήκευση και χρήση του. Ακόμα και τα οχήματα που θα χρειαστούν στο γύρισμα είναι δική μας δουλειά. Αυτοκίνητα, σκάφη, ακόμα και ελικόπτερα, αν το γύρισμα τα απαιτήσει, θα είναι εκεί!

Και οι υπηρεσίες μας δεν σταματούν εδώ. Αναλαμβάνουμε πλήρη διοργάνωση εκδηλώσεων, ακόμα και το catering γι’ αυτές καθώς και διοργάνωση προεκλογικών εκστρατειών πέρα από μια απλή βιντεογραφική κάλυψη και παραγωγή βίντεο. Παρέχουμε μια μεγάλη γκάμα προσφερομένων υπηρεσιών, που μπορούμε να συνδυάσουμε για να ικανοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλες τις ανάγκες σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μιλήσουμε για τις ανάγκες και το όραμά σας και να σας προτείνουμε το πακέτο υπηρεσιών που σας ταιριάζει!